Nieuws

Paul Blokhuis nieuwe voorzitter RvC

Wooncorporatie De Goede Woning heeft Paul Blokhuis per 1 juli 2024 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. Hij neemt het stokje over van Arnold Gerritsen die eind maart na acht jaar afscheid nam.

Paul Blokhuis

GoWo's op zomertour

Onze muzikale collega's, de GoWo's, zijn op zomertour! Zin in lekker meezingen met liedjes van toen in een zomers jasje? Bekijk dan hier het tourschema!

Gowo's Zomertour

Afrekening stookkosten en servicekosten

Woon je in een gebouw met een gezamenlijke warmwatervoorziening en/of verwarming? Dan betaal je hiervoor elke maand een voorschot bij je huur. Een keer per jaar rekenen we dat voorschot af. Dan kijken we wat je al betaald hebt en wat de werkelijke kosten waren. Als dit afwijkt, dan krijg je geld terug of moet je bijbetalen. Dat geldt ook voor de servicekosten. 

DSC 6477

Pas op voor oplichters!

Oplichters maken misbruik van de woningnood. Bijvoorbeeld door het aanbieden van onrealistische cursussen of door te doen alsof ze huurwoningen aanbieden. Wees daarom alert!

Let Op Oplichters

Woonbelevingsonderzoek 2024

In mei en juni onderzoeken we wat onze huurders vinden van hun buurt en woning. Deelnemen kan anoniem. Jouw mening is belangrijk voor ons! Doe je mee?

KTO Website

Samen voor een sterke en solidaire Stedendriehoek

Hoe houden we de Stedendriehoek vitaal, slagvaardig en in balans? De Goede Woning en de andere woningcorporaties in de regio pleiten voor verdergaande en nauwe samenwerking tussen álle partijen in de regio Stedendriehoek.

Stedendriehoek

Jaarlijkse huuraanpassing

Ieder jaar passen wij per 1 juli de huurprijzen aan. De overheid bepaalt hoeveel dit maximaal mag zijn. Lees hier waarom de huur wordt aangepast en vind antwoorden op de meest gestelde vragen.

Huuraanpassing

ALV De Sleutel 2024

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Huurdersbelangenvereniging De Sleutel staat gepland voor mei. Kijk hier voor meer informatie.

Logo De Sleutel

Ondertekening samenwerkingsafspraken vastgoedpartners

Op woensdag 31 januari tekenden De Goede Woning en geselecteerde vastgoedpartners het nieuwe samenwerkingscontract. Ook werden op een groot bord van een meter breed 5 handtekeningen gezet om de samenwerkingsafspraken te bekrachtigen. Een feestelijk moment wat uitgebreid met elkaar werd gevierd.

Samenwerkeninvastgoed 18