Tekstgrootte:
Reageer
Adresgegevens:
1e wormenseweg 360
7333GZ Apeldoorn
Soort object:
Ik wil huren
Type woning:
Appartement met lift
Aantal kamers:
5
Voorlopige nettohuur:
€ 830

Aangeboden; fraai (zorg)appartement met diverse overnames.

Met het Zuiderpark als achtertuin, praktische en leuke voorzieningen direct naast de deur, bevindt deze 4 kamer-appartement zich aan de 1e Wormenseweg 360 op een ideale locatie. Het appartement wordt verwarmd middels vloerverwarming, zeer geschikt voor mindervalide personen, voorzien van beugels bij toilet, brede hal en 3 slaapkamers, waarvan 1 zeer riante slaapkamer. Vanuit de woonkamer kijkt men over het Zuiderpark. Bovendien beschikt het appartement over een zeer luxe keuken, voorzien van inbouwapparatuur (elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser = ZAV). Het appartement heeft geen balkon.

Overnames
Er worden (optioneel) diverse overnames aangeboden door de vertrekkende huurder. Deze overnames bestaan uit een laminaatvloer door de hele woning, aan de buitenzijde en screens aan de buitenzijde, dit bij de grote slaapkamer.

Zorg
Zorg kan optioneel worden geleverd vanuit Dokzuid.
Kandidaten met een zorgindicatie krijgen voorrang op de kandidatenlijst.

Dokzuid
Dok Zuid is een levendig gebouw, opgezet volgens het Kulturhus principe. In Dokzuid zijn diverse eerste- en tweedelijns zorginstanties gehuisvest, waaronder huisartsen, fysiotherapie, Mensendieck, maatschappelijk werk, Steunpunt, apotheek, thuiszorg en dagverzorging, praktijk voor huid- en oedeemtherapie, psychologenpraktijk, logopedie en een praktijk voor tandprothesen. Tevens treft u een Coda bibliotheek, een wijkcentrum met cursus- en ontmoetingsruimtes, de wijkraad etc. Kortom een levendige woonomgeving waar maandelijks diverse activiteiten plaatsvinden.

Ligging en bereikbaarheid
Dok Zuid is gelegen in de wijk Zuid en is slechts op enkele minuten rijafstand gelegen van de snelweg A1. Voor het complex is een opstapplek voor het openbaar vervoer. Diverse winkelcentra zijn in de nabije omgeving te vinden. Afhankelijk van de ligging van het appartement kijkt u uit op het Zuiderpark, de Marchantstraat of de 1e Wormenseweg.

Parkeren
Elk appartement heeft de beschikking over 1 prive parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage. Vanuit de parkeergarage heeft u direct toegang tot de centrale entree en lift van het gebouw, evenals de bergingen. De kosten voor de parkeerplaatsen zijn bij de huur inbegrepen en worden niet apart in rekening gebracht.

Let op; dit betreft een vrije sector woning. Hiervoor zijn andere spelregels van toepassing;

De Goede Woning bepaalt wie de woning toegewezen krijgt. Mocht u uw rangpositie willen weten, dan kunt u contact opnemen met de verhuurafdeling.

Woning wordt verhuurd wanneer er een geschikte kandidaat is, dit kan voor de sluitingsdatum van de advertentie zijn.

Kandidaten reageren niet alleen via Woonkeus Stedendriehoek maar kunnen via meerdere kanalen hun interesse laten blijken. Als eerste gereageerd via de website van Woonkeus betekent niet dat u recht heeft op de woning.

De kandidatenlijst wordt bepaald door loting.

Minimaal belastbaar jaarinkomen van € 35.000,- bruto per jaar ongeacht uw gezinssamenstelling.

Minimaal 12 maanden huurtermijn, waarna de overeenkomst voor onbepaalde tijd door loopt. Tijdelijke huur (korter dan 12 maanden) is niet mogelijk.

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.Bij acceptatie van de woning dienen wij het volgende in bezit gesteld te krijgen;

een kopie geldig legitimatiebewijs,

werkgeversverklaring(en),

een kopie laatste inkomensspecificatie,

een kopie van uw laatste jaaropgave(n) of een inkomensverklaring Belastingdienst

een door uw huidige verhuurder / hypotheekverstrekker ingevulde verhuurders/hypotheekverklaring,

uittreksel Gemeentelijke Basisadministratie

De Goede Woning bepaalt de uiteindelijke geschiktheid van de kandidaten voor de woning.

Wijk:
Zuid-Oost
Verdieping:
1
Energielabel:
A
Bouwjaar:
2011
Aantal slaapkamers:
3
Oppervlakte woonkamer:
45 m²
Oppervlakte slaapkamer 1:
23 m²
Oppervlakte slaapkamer 2:
14 m²
Oppervlakte slaapkamer 3:
11 m²
Voorlopige nettohuur:
€ 830
Voorlopige brutohuur:
€ 868,78
Servicekosten:
€ 38,78
Beschikbaar per: Per direct
Voorwaarden:
  • Inschrijving als woningzoekende niet nodig
Overige info:
  • Service buurtbeheerder aanwezig