Tekstgrootte:

Wilt u écht werk maken van goed wonen?

27/02/2019

Vindt u goed wonen net zo belangrijk als wij? Bent u trots op uw wijk en heeft u het allerbeste voor met uw medehuurders? Dan bieden wij u een aantrekkelijke bestuursfunctie waarin u veel invloed kunt uitoefenen. Deze veelzijdige functie is op vrijwillige basis waar collegialiteit, een kleine financiële vergoeding  en vooral heel veel voldoening tegenover staan!

De ontwikkelingen in de sociale woningmarkt gaan snel, zijn regelmatig in het nieuws en staan op de politieke agenda. Er spelen steeds meer complexe thema’s als huisvesting van bijzondere doelgroepen, de gevolgen van het energieakkoord en het tekort aan woningen. Huurdersorganisaties worden als volwaardige derde partij betrokken zijn bij het overleg tussen gemeente en wooncorporaties. In dit driehoeksoverleg komt alles aan de orde wat te maken heeft met wonen in de gemeente Apeldoorn.

De Sleutel

Huurdersbelangenvereniging De Sleutel is een onafhankelijke vereniging die de belangen van onze huurders behartigt. Dit doen zij door met ons te onderhandelen over huurbeleid, onderhoud, renovatie, sloop en nieuwbouw, verkoop van woningen en dienstverlening. Het bestuur overlegt maandelijks met De Goede Woning.