Tekstgrootte:

Uitnodiging open huis AVWO 

27/01/2017

Wanneer?
Zaterdag 18 februari 2017 van 10.00 tot 16.00 uur

Wie zijn wij?
Wij zijn een woongemeenschap voor ouderen. Wij vinden het belangrijk om op gezellige wijze en met aandacht voor elkaar zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. Het accent van het wonen binnen de gemeenschap ligt op onderling hulpbetoon. Samen betekent voor ons respect voor ieders persoonlijke vrijheid en levensopvatting.

Voor wie?
Senioren in de leeftijd van 50 tot 76 jaar die belangstelling hebben om in deze woongroep te willen wonen, zijn van harte uitgenodigd.

Wat bieden wij?
Het complex bestaat uit 40 woningen (sociale huur, van wooncorporatie De Goede Woning). Leeftijdsgrenzen bij aanmelding 50 tot 76 jaar.

Dit schitterende complex ligt tegenover kinderboerderij De Maten op loopafstand van het Matenpark. In het verenigingsgebouw “ De Pallieter”, Pallietergaarde 232, worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals sjoelen, kaarten, biljarten, schilderen, handenarbeid en gezellige koffie ochtenden waaraan u als bewoner kunt deelnemen.

De seniorenwoningen zijn gegroepeerd rondom een grote binnentuin. Er is een jeu de boules baan en een grote moestuin. 

Kennismaken
Kortom, zou u in een buurt willen wonen waar nog zorg is voor elkaar? Waar men nog weet wat burenhulp is. Kom dan langs, wij maken graag kennis met u. 
Voor meer info: Jeanne Zwerus(secretaris), telefoon 055 3662272, e-mail: zwerus@zonnet.nl.