Tekstgrootte:

Sprenkelaar Nazomer Feest groot succes

24/09/2019

Afgelopen zaterdag scheen de zon en in de Sprenkelaar waren de buurtbewoners het stralende middelpunt. Daar vond namelijk de eerste editie van het Sprenkelaar Nazomer Feest plaats. Op het Cruijffcourt, tussen de flats aan de Aristotelesstraat, hebben 300 buurtbewoners genoten van een geweldige middag.

Voor de kinderen was er genoeg te doen. Ze gingen helemaal los bij het bumpervoetbal, deden hun best op de rodeostier, stonden in de rij voor de ballonkunstenaar en gingen met de mooiste geschminkte gezichten en henna-beschilderingen naar huis. Ook het aaien van de dieren van de mobiele kinderboerderij van Laag Buurlo was een groot succes.

De culturele diversiteit van de wijk kwam naar voren in de heerlijke zelfgemaakte hapjes, die verkocht werden vanuit kraampjes. Ook waren er andere spullen te koop. Van huisraad en kleding tot handgemaakte sieraden en kunstwerken. Kinderen verkochten hun oude speelgoed op de kleedjesmarkt. Op het podium lieten bewoners van jong tot oud hun muzikale talenten zien.

Het Sprenkelaar Nazomer Feest werd georganiseerd door De Goede Woning, ontmoetingsplek Atrium/1005 en Stimenz, met dank aan de financiële bijdrage van de Wijkraad Zevenhuizen/Zuidbroek, gemeente Apeldoorn en De Goede Woning.

De grootste dank gaat uit naar de buurtbewoners, zij zorgden samen voor een fantastische, gezellige sfeer.

Volgend jaar weer?