Tekstgrootte:

Rob van Beek waarnemend directeur-bestuurder De Goede Woning

01/10/2020

Per 1 oktober 2020 is Rob van Beek waarnemend directeur-bestuurder van De Goede Woning. Hiermee volgt hij tijdelijk Krista Walter op die na elf jaar afscheid nam.

Rob van Beek is een ervaren bestuurder, manager en adviseur op het gebied van Wonen, Stedelijke Ontwikkeling, Economie en Vastgoed. Rob van Beek: “Ik heb erg veel zin om voor De Goede Woning aan de slag te gaan. In ‘mijn’ periode zal ik naast de reguliere taken ook kijken wat er nodig is om de doelen uit het ondernemingsplan waar te kunnen maken. Dit doe ik samen met medewerkers, huurdersorganisatie, de Raad van Commissarissen en overige relaties.” 

De Raad van Commissarissen is blij met zijn komst. Voorzitter Arnold Gerritsen: “Door zijn ruime ervaring en goede bekendheid met de regio verwachten wij dat Rob snel ingewerkt is en veel waarde kan toevoegen aan de komende periode.”

De procedure voor het werven van een permanente bestuurder is in voorbereiding. De Raad van Commissarissen hoopt in de loop van 2021 een definitieve opvolger te benoemen.