Tekstgrootte:

Projecten

We gaan flink aan de slag om onze woningen beter en duurzamer te maken, zodat u er zo prettig mogelijk kunt wonen. Hieronder volgt een overzicht van wat er de komende tijd zoal aan werkzaamheden op het programma staat.

Vervangen van CV-ketels
CV-ketels gaan ongeveer 18 jaar mee. Bij ongeveer 400 van onze woningen is de CV-ketel intussen 18 jaar of ouder. Die gaan we dus dit jaar vervangen.

Onderhoud van liftinstallaties
In diverse woongebouwen vindt dit jaar onderhoud plaats aan de liftinstallaties.

Energetische maatregelen
Huurders van diverse woningen krijgen dit jaar energetische maatregelen aangeboden. Het gaat dan om het plaatsen van zonnepanelen en, voor zover nog niet aanwezig, het aanbrengen van vloer-, dak- en/of gevelisolatie.

Schilderonderhoud en reinigingswerk
Bij diverse woningen wordt dit jaar schilderwerk uitgevoerd. Waar nodig wordt ook gevelbeplating gereinigd.

Vervangen van open verbrandingstoestellen
Bij ongeveer 300 woningen met open verbrandingstoestellen (zoals geisers, gevelkachels en moederhaarden) vervangen wij deze door een centrale verwarmingsinstallatie met warmwatervoorziening. Zie ook het artikel ‘Vervanging laatste open verbrandingstoestellen’ elders in deze uitgave

Verbeteren van keuken, douche en toilet
Bij een aantal woningen worden de keukens, badkamers en toiletten dit jaar vervangen. De keukenblokken vervangen wij na 18 jaar, het sanitair en tegelwerk na 36 jaar.

En verder...
Naast de bovengenoemde werkzaamheden voeren we ook nog onderhoud uit aan straatwerk, daken en voegwerk.

Ook werkzaamheden bij u?
Alle bewoners van de woningen waar de genoemde werkzaamheden van toepassing zijn, ontvangen nog schriftelijk bericht. De uitvoering van alle geplande werkzaamheden is uiteraard afhankelijk van de omstandigheden. Daarom is het mogelijk dat bepaalde werkzaamheden op onderdelen nog doorlopen tot het volgende jaar.

Ik zoek een project in de sector:
1 object gevonden
38

Renovatie appartementen Eendenweg

Soort bouw:
Onderhoud