Tekstgrootte:

Oproep: Fotomodellen gezocht!

26/08/2019

De Goede Woning is op zoek naar huurders die zich willen aanmelden voor de fotoshoot van woensdag 18 september! Kinderen krijgen een mooie, professionele foto en een cadeaubon. Volwassenen krijgen een financiële bijdrage.

Wij zoeken huurders die geïnteresseerd zijn om mee te doen en die wonen in de Aristotelesflats of omgeving. We zoeken vooral (jong)volwassen modellen in een alleenstaande, samenwonende of gezinssituatie. Het is de bedoeling dat we foto’s maken in de woning zelf, de galerij en het flatgebouw. We willen ook foto’s maken in de speeltuin, dus kinderen en ouders zijn van harte welkom om zich aan te melden. We gaan ook nog naar de kinderboerderij voor een aantal mooie foto’s.

Naast huurders uit bovenstaande buurt zijn we ook op zoek naar modellen die in een mooie, verzorgde (nieuwbouw)woning wonen en waar we binnen en buiten in de tuin kunnen fotograferen. Ook hier zijn we op zoek naar jong(volwassenen) in een alleenstaande, samenwonende of gezinssituatie.

De foto’s worden gebruikt voor onder andere het WoonMagazine en andere uitingen van de wooncorporatie. Hiervoor tekenen de modellen een overeenkomst.

Aanmelden kan tot en met woensdag 4 september. Stuur ook een foto mee van de modellen. Wees er snel bij want vol = vol! Aanmelden kan via: n.peeters@degoedewoning.nl (communicatieadviseur De Goede Woning).