Tekstgrootte:

Op de koffie bij de buren

08/09/2015

Op zaterdag 26 september is het voor de 10e keer Burendag. In het kader van het 100 jarige jubileum van wooncorporatie De Goede Woning (Apeldoorn), besteden zij extra aandacht aan dit jaarlijks terugkerende evenement met een leuke fotowedstrijd voor hun huurders.

Tussen 14 en 26 september bezoeken medewerkers van De Goede Woning circa 400 huurders met een pak koffie met het jubileumlogo van de corporatie én de uitnodiging om mee te doen aan de wedstrijd. Huurders van de jubilerende wooncorporatie kunnen deelnemen door hun buren op de koffie uit te nodigen en een leuke foto te maken samen met de koffie en hun bezoek. Ook huurders die geen pak koffie hebben ontvangen, kunnen meedoen aan de wedstrijd. Zij poseren dan met de septembereditie van het bewonersblad én natuurlijk hun buren.

Kans op een dinerbon
Deelnemers maken kans op een dinerbon van € 25. De foto’s moeten uiterlijk 9 oktober (digitaal) in het bezit van De Goede Woning zijn. Meer informatie over de actie en de voorwaarden zijn hier terug te vinden.