Translate

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekstgrootte:

Woning en woonomgeving

De woningen liggen in de wijk De Maten. Dit is een woonwijk met 27.000 inwoners. De Maten kan worden gezien als de 'groenste' stadswijk in de gemeente Apeldoorn vanwege het vele groen in de directe omgeving van de woningen. Daarnaast zijn er twee parken: het centraal gelegen Matenpark (30 hectare) en het Kanaalpark (8 hectare). De Maten is opgedeeld in zeven buurten, gelegen rond een ringweg.

De Matengaarde met winkelcentrum De Eglantier en het Matenpark ligt binnen de ringweg in het centrale deel van de wijk. Zowel het winkelcentrum en het Matenpark zijn op loopafstand bereikbaar.

De woningen liggen tegenover de kinderboerderij “De Maten”. Ook een bushalte is op loopafstand. Er is ruim gelegenheid om te parkeren.

De Woningen
De woningen hebben alle voorzieningen op de begane grond (slaapkamer, woonkamer, keuken, toilet en badkamer). Sommige woningen zijn op tuin, andere op de straat gericht. In elke woning bevindt zich een vaste trap naar de 1e verdieping naar een tweede slaap/logeer/studie/hobbykamer.