Tekstgrootte:

Krista Walter neemt afscheid als directeur-bestuurder

21/08/2020

Krista Walter neemt per 1 oktober a.s. afscheid als directeur-bestuurder van wooncorporatie De Goede Woning. Krista gaat in dezelfde rol een nieuwe uitdaging aan bij woningcorporatie Kennemer Wonen in de provincie Noord-Holland. Met deze nieuwe stap keert ze terug naar de regio waar ze opgroeide.  

Krista Walter: “Sinds 2009 heb ik me met veel plezier ingezet voor betaalbaar wonen in Apeldoorn. Altijd met het vizier op de huidige en toekomstige huurder van De Goede Woning. Samen met collega’s, onze huurdersbelangenvereniging de Sleutel, gemeente, maatschappelijke organisaties, collega corporaties en andere relaties. Wonen is een fundamenteel onderdeel van ons bestaan. Het is een belangrijke basis voor gelijke kansen in het leven. Daar heb ik het elke dag weer voor gedaan! Intern hebben we grote ontwikkelingen doorgemaakt. In de stad hebben we een hoeveelheid aan sociale en fysieke projecten gerealiseerd. Op provinciaal niveau hebben we ons ingezet voor de verduurzaming. Ik ben trots op wat we met elkaar hebben bereikt.”

Arnold Gerritsen, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ”We vinden het jammer dat Krista afscheid neemt van onze organisatie. In de ruim elf jaar als directeur-bestuurder van De Goede Woning heeft zij veel kunnen betekenen voor de volkshuisvesting in Apeldoorn en omgeving. Wij zijn dan ook dankbaar voor al haar inzet en bereikte resultaten. Natuurlijk wensen wij haar veel succes én alle goeds in de toekomst.”

De RvC is inmiddels gestart met de procedure rondom de (tijdelijke) opvolging van Krista Walter. 

Lees ook: Lof voor Krista Walter bij vertrek bij De Goede Woning in Apeldoorn (Stentor)