Tekstgrootte:

Kent u Woonkeus Stedendriehoek al?

07/11/2019

U wilt een sociale huurwoning vinden, maar weet niet waar u moet beginnen? Klik snel op ‘Sociale huurwoningen Woonkeus Stedendriehoek’ op onze homepage! Hier kunt u zich inschrijven.

 

Bij Woonkeus Stedendriehoek vindt u alle woningen van 9 woningcorporaties in de regio. Sociale huurwoningen (€ 720,42 per maand, prijspeil 2019), maar ook de duurdere vrije sector huurwoningen. Binnen het woningaanbod vindt u woningen die bestemd zijn voor senioren (55+),  jongeren/studenten en  tijdelijke verhuur. Regelmatig bieden zij ook standplaatsen aan.

Reageren

Als u staat ingeschreven, kunt u reageren op vrijkomende huurwoningen in de regio Stedendriehoek. Binnen de Stedendriehoek heeft u veel keuzevrijheid bij het zoeken naar een woning. Het zoeken naar een woning is eenvoudig. In de regio Stedendriehoek werken zes gemeenten samen als het gaat om het verdelen van sociale huurwoningen. Dit zijn de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem, Voorst en Zutphen. Sociale huurwoningen zijn woningen met een huurprijs tot € 720,42 per maand (prijspeil 2019).

Wilt u op een eenvoudige en handige manier op de hoogte blijven van woningen die worden aangeboden die bij uw situatie passen? Maak dan een zoekprofiel aan op de website van Woonkeus Stedendriehoek! U ontvangt dan een e-mail als er een woning wordt aangeboden die voldoet aan uw zoekprofiel.