Tekstgrootte:

Jarige wooncorporatie trakteert G-voetballers ZVV ‘56 op voetbalclinic

26/05/2015

Op zaterdag 23 mei 2015 trakteerde de Apeldoornse wooncorporatie De Goede Woning de G-voetballers van ZVV ’56 op een clinic vol voetbalactiviteiten. In het kader van hun 100 jarige bestaan leek het de corporatie leuk iets voor deze sportieve groep te organiseren. Het werd een dynamische ochtend met veel enthousiaste geluiden.      

Van ‘stropdas schieten’ tot ‘latje trap’, het zat allemaal in het actieve programma. Na een kort welkomstwoord van ZVV ’56 voorzitter John Lelieveld en Peter van ’t Wout van De Goede Woning, werden de spelers opgedeeld in vier kleurgroepen. Om 12.30 uur was de clinic afgelopen. Alle spelers ontvingen een medaille. Daarnaast mochten ze het speciale jubileum T-shirt van De Goede Woning houden. Met een patatje in de hand praatten de voetballers nog enthousiast na over de gezellige ochtend.  

G-voetbal
De Goede Woning draagt de G-voetballers al langere tijd een warm hart toe. Enkele jaren geleden werd het eerste contact gelegd op de Beursvloer. Dit leidde tot sponsoring van het team. G-voetbal is bedoeld voor mensen die door een verstandelijke en/of lichamelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. Zij kunnen hierdoor niet of moeilijk hun plek vinden in het reguliere voetbal.

100 jaar De Goede Woning
De Goede Woning bestaat in 2015 100 jaar. Dit wil de wooncorporatie graag samen met haar huurders, stakeholders en medewerkers vieren. In de aanloop naar het jubileum hebben zij met deze verschillende partijen nagedacht over passende festiviteiten. Het thema ‘samen’ staat bij de activiteiten centraal.