Tekstgrootte:

IBAN: iedereen in Nederland krijgt een langer rekeningnummer

17/07/2013

De komende periode gaan we in Nederland steeds vaker gebruik maken van het internationale IBAN bankrekeningnummer. Vanaf 1 februari 2014 maakt iedereen zelfs alleen nog maar gebruik van IBAN voor het overschrijven van euro’s. Iedereen in Europa betaalt dan euro’s op dezelfde manier. Of u nu contant betaalt, wilt pinnen met uw betaalpas of euro’s moet overschrijven.

Waar moet ik rekening mee houden ?
Het enige wat voor u als huurder écht belangrijk is, is dat u uw IBAN rekeningnummer kent. Steeds meer bedrijven, organisaties en overheden gaan de komende periode met IBAN werken en kunnen u om uw IBAN vragen. Dus ook De Goede Woning.

Hoe kom ik erachter wat mijn IBAN rekeningnummer is?
Op de website www.iban-converteren.nl kunt u uw huidige rekeningnummer invoeren en laten vertalen naar uw IBAN rekeningnummer.

Wat regelt De Goede Woning?
Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw rekeningnummer in onze systemen worden aangepast, zodat de maandelijkse huur van het juiste IBAN rekeningnummer wordt afgeschreven. Bij betaling met acceptgirokaarten zorgen wij ervoor dat ook hierop ons en uw IBAN te zien is. Ons nieuwe IBAN rekeningnummer voor huurbetalingen is: NL62BNGH0285139177. U kunt dit nummer nu al gebruiken!

Meer informatie
Via deze website houden wij u de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Op www.overopiban.nl vindt u meer informatie.