Garages en bergingen

Wij verhuren niet alleen woningen, maar ook garages, bergingen en tuinen. Hier moet u zich specifiek voor inschrijven. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven waarvoor u in aanmerking wenst te komen en welke wijk of straat uw voorkeur heeft.

Een garage huren kan al vanaf € 60 per maand. De garages hebben geen elektra en er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Inschrijfkosten worden niet gerekend. Gebruik onderstaand formulier om u in te schrijven.

De garages hebben geen elektra en hebben een gemiddelde oppervlakte van circa 16 m2. De gemiddelde afmeting is 600cm diep, 270 cm breed, 250 cm hoog. Inschrijfkosten zijn niet van toepassing. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb)
De Goede Woning heeft de verwerking van persoonsgegevens, conform de eisen van de wet, gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Met het opgeven van uw persoonlijke gegevens verleent u ons automatisch toestemming om deze persoonlijke gegevens te verwerken. Deze gegevens kunnen, ter ondersteuning van onze bedrijfsvoering, gedeeld worden met andere instellingen.

Velden met een * zijn verplicht

Geef aan waarvoor u zich wilt inschrijven