Tekstgrootte:

Fietsen door de tijd

Omdat wij ons jubileumjaar niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan, hebben we een aantal activiteiten bedacht waarbij wij onze huurders graag wilden betrekken. Daarom stond er voor de maand september een leuk maandevenement gepland met de naam ‘Fietsen door de tijd met De Goede Woning’.

Terugreizen in de tijd
Een fietstocht van zo’n 34 kilometer voerde u langs bekende en soms minder bekende locaties waar De Goede Woning woningen en/of complexen heeft staan. Tijdens deze fietstocht van ongeveer 3 uur (afhankelijk van hoe hard u fietst), toonden wij wat er in de loop van de afgelopen 100 jaar is veranderd op diverse locaties. Hoe was het toen en hoe is het nu? Aan de hand van foto’s lieten wij u op deze locaties terugreizen in de tijd. Via de QR codes op de fotoborden, kon u met een smartphone informatie vinden over de locaties.

1 maand gratis huur
Om deze verrassende tocht interactief te maken voor u als fietser, hebben we op een aantal locaties vragen bedacht over het heden en verleden. Onder de ingeleverde  vragenlijsten met de meest goed beantwoorde vragen hebben wij één maand gratis huur verloot. 

Routebeschrijving
U kon meedoen aan deze fietstocht in september 2015. De routebeschrijving kunt u nog steeds downloaden.

Deze actie is niet meer geldig.