Tekstgrootte:

Kleiner wonen/doorstromen

Let op!

Vanwege de beperkende Covid maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om de noodzakelijke informatiegesprekken betreffende het project Kleiner Wonen te voeren. Om deze reden is het project tijdelijk stop gezet. Aanmelden is in deze periode helaas geen optie. Zodra de maatregelen het voeren van de informatiegesprekken weer toelaten is aanmelden weer mogelijk. Houd hiervoor onze website in de gaten.

 

De Goede Woning, Ons Huis en de Woon­mensen hebben een tijdelijk project genaamd "kleiner wonen'', waarbij de corporaties woningen be­schikbaar stellen voor senioren die kleiner willen wonen. Is uw huis of tuin te groot? Of wilt u lie­ver alles gelijkvloers? Doe mee, want het is nu tijd om te genieten!

  • Bent u 55 jaar of ouder?
  • Woont u in een sociale eengezinshuurwoning welke u van De Goede Woning huurt? En blijft deze huurwoning ook sociaal?
  • Denkt u wel eens aan verhuizen, maar weet u niet goed hoe, of ziet u op tegen de kosten?

Dan kunnen wij u helpen aan een kleinere woning die perfect aan­sluit op uw woonwensen! Als u nu gebruik maakt van deze unieke kans bij De Goede Woning, kunt u rekenen op een aantrekkelijk aanbod met onder andere een bon voor een verhuisbus en een gunstige huurkorting. De huurkorting kan oplopen tot maximaal € 100 per maand zolang u er woont.

Belangstelling?
Meld u nu aan en wij gaan kijken of u in aanmerking komt!