Tekstgrootte:

De Goede Woning klust voor Mudanthe

15/03/2013

Vandaag was de eerste dag van NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook wooncorpratie De Goede Woning neemt jaarlijks deel aan dit initiatief door een maatschappelijke organisatie te steunen. Een aantal medewerkers van de wooncorporatie stak vandaag de handen uit de mouwen om stichting Mudanthe te helpen.    

Mudanthe brengt mensen van verschillende nationaliteiten, culteren en leeftijden samen in allerlei laagdrempelige activiteiten en projecten in wijk en buurt. Deze stichting huurt voor hun activiteiten het gebouw 'de Finse school', aan de Eksterweg in Apeldoorn Zuid. Dit gebouw was toe aan een opknapbeurt. Vijf medewerkers van De Goede Woning gingen vandaag dan ook aan de slag met de uitvoering van verschillende klussen.

Nldoet: samen aan de slag
Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. Vorig jaar waren al 300.000 Nederlanders actief tijdens NLdoet, een recordaantal.