Tekstgrootte:

Corona: onze maatregelen

09/08/2021

Update 24 juni 2021

Vanaf 26 juni zet Nederland een grote stap vooruit. Vanaf dat moment kan bijna alles weer op 1,5 meter. Dit is fijn nieuws. En voor ons ook een mooi moment om onze bereikbaarheid op kantoor uit te breiden. Naast de mogelijkheid om de gehele dag op afspraak langs te komen bent u vanaf 28 juni tussen 08.00 – 13.00 uur ook weer welkom op kantoor zonder afspraak. 

Afspraak maken nog steeds prettig
Het is handig dat u in de ochtend weer bij ons kunt binnenlopen zonder afspraak. Om drukte te voorkomen, werken we het liefst nog wel op afspraak.  Voor het maken van afspraken, vragen en overige informatie zijn wij van maandag t/m vrijdag, tussen 8.00 en 16.30 uur, telefonisch en per mail bereikbaar. We helpen u graag. 

Telefoon: 055 - 369 69 69
E-mail: info@degoedewoning.nl 

Ons bezoekadres, routebeschrijving en overige contactgegevens vindt u hier.

Komt u langs op ons kantoor? Houd dan rekening met het volgende:

  • Desinfecteer uw handen als u binnenkomt;
  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Heeft u een afspraak maar bent u toch niet fit? Maak dan een nieuwe afspraak.

Blijft u liever thuis? Ook dan helpen we u graag!
Veel dingen kunnen we ook op afstand voor u regelen. Reparaties kunt u bijvoorbeeld eenvoudig online melden. Op onze website vindt u ook veel andere praktische informatie. Heeft u toch liever persoonlijk contact? Dan helpt onze klantenservice u graag telefonisch op weg.

Reguliere dienstverlening
We hebben alle reguliere dienstverlening inmiddels weer opgepakt. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM. Op deze manier houden we aandacht voor uw en onze gezondheid. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden deze graag.

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in Nederland
In dit filmpje wordt in eenvoudige taal uitgelegd wat het coronavirus is en wat u zelf kunt doen.
Ook op deze website vindt u een stapsgewijze en een eenvoudige uitleg over het coronavirus. Wat moet u wel en wat moet u juist niet doen?