Tekstgrootte:

Coronanieuws: maatregelen De Goede Woning

11/05/2020

Update 5 augustus 2020

De overheid treft noodzakelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Ook bij De Goede Woning zijn we extra alert, zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Daarom hebben we onze dienstverlening tijdelijk aangepast. 

We willen in ieder geval het besmettingsgevaar zoveel mogelijk beperken. Hieronder leest u hoe we dit doen:

Ons kantoor is open
Vanaf 10 augustus is ons kantoor geopend tussen 8.00 en 12.30 uur. Na 12.30 kunt u ons kantoor alleen op afspraak bezoeken. Voor uw en onze veiligheid zijn er wel enkele huisregels. U belt eerst aan en onze collega vraagt u dan naar uw gezondheid. Als u verkouden bent vragen we u een andere keer terug te komen. Er mogen niet teveel mensen binnen zijn. Door deze maatregelen kan de wachttijd best oplopen. We adviseren u dan ook om ons te bellen of te mailen en alleen maar langs te komen als het echt niet anders kan. Dank voor uw begrip!

Ons telefoonnummer is 055 - 369 69 69
Email: info@degoedewoning.nl 

Ons bezoekadres, routebeschrijving en overige contactgegevens vindt u hier

Kantoren buurtbeheerders weer open op afspraak
De kantoren van onze buurtbeheerders zijn vanaf 2 juni weer open op afspraak. Overige zaken kunt u telefonisch of per mail met hen opnemen. De telefoonnummers vindt u hier. Ook kunt u onze buurtbeheerders via info@degoedewoning.nl een e-mail sturen. 

Reparaties hervat
Vanaf maandag 11 mei voert De Goede Woning alle reparaties in uw woning weer uit die we binnen een dagdeel (4 uur) kunnen afronden. Door het coronavirus pakten we tot nu toe alleen spoedreparaties op. Inmiddels hebben we samen met onze onderhoudspartners een manier gevonden om reparatieverzoeken veilig te kunnen uitvoeren.

Werkwijze contactloos repareren
In dit document leggen we u stapsgewijs uit hoe contactloos repareren precies werkt

Planmatig onderhoud hervat
Vanaf maandag 22 juni gaat het planmatig onderhoud weer volledig van start. Meer informatie over onze projecten vindt u terug op onze projectenpagina. 

Wat moet ik doen als door de corona-crisis mijn inkomen wegvalt en ik misschien mijn huur niet meer kan betalen? 
Als u zich zorgen maakt over het betalen van de huur, neem dan contact met ons op. U kunt dat doen door een e-mail te sturen aan info@degoedewoning.nl. Beschrijf in uw e-mail zo goed mogelijk uw situatie en waarom u problemen verwacht met het betalen van uw huur. Heeft u zelf al oplossingen bedacht? Schrijf dat dan ook in uw e-mail. Wij kijken samen met u naar mogelijke oplossingen.  

Pinbetalingen op kantoor
Pinbetalingen op kantoor zijn inmiddels weer mogelijk.

Geen groepsbezichtigingen
Er vinden op dit moment geen groepsbezichtigingen plaats.

Afspraken met medewerkers
We kijken per afspraak naar de mogelijkheden. We proberen hierbij ons werk -met inachtneming van 1,5m afstand en de voorschriften van de RIVM- zo veel mogelijk door te laten gaan. Waar mogelijk is er telefonisch contact met u. 

Tot slot
Wij proberen met deze maatregelen zoveel mogelijk aandacht te houden voor uw en onze gezondheid. We hopen op uw begrip voor deze werkwijze. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden deze graag.

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in Nederland
In dit filmpje wordt in eenvoudige taal uitgelegd wat het coronavirus is en wat u zelf kunt doen.
Ook op deze website vindt u een stapsgewijze en een eenvoudige uitleg over het coronavirus. Wat moet u wel en wat moet u juist niet doen?