Translate

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekstgrootte:

Bezoek energiecongiërge of ontvangen cadeaubon

22/11/2021

Dit jaar heeft gemeente Apeldoorn geld van de overheid gekregen om inwoners te helpen met het verduurzamen van hun huis. Er zijn daarom veel acties, producten en activiteiten waarvan u gebruik kunt maken. Zoals een energieconciërge die u gratis advies geeft bij u thuis of een cadeaubon voor gratis energiebesparende producten.

Cadeaubon voor gratis energiebesparende producten
Besparen op je energierekening kan al met kleine stapjes. Bijvoorbeeld door iets te doen aan tocht in huis. Of door uw cv-ketel goed af te stellen. Om u op weg te helpen, krijgen huurders een cadeaubon voor gratis producten. Hiermee kun je bijvoorbeeld tochtstrips, besparende douchekoppen of Ledlampen krijgen.

Hoe krijg je deze cadeaubon?
De cadeaubon wordt bij u thuisbezorgd als u in een huurwoning woont en geen gebruik maakt van de gratis materialen en hulp van de energieconciërge van deA. In sommige wijken is de bon al bezorgd. Heeft u nog geen bon ontvangen? Dan valt deze binnenkort bij u in de brievenbus. 

Hoe werkt het?
Uw cadeaubon kunt u op twee manieren inwisselen:
- In een bouwmarkt: Neem uw  cadeaubon mee en vul je winkelmand met actieproducten. En reken af bij de kassa met de cadeaubon.
- In een webshop: Liever online je producten kopen? Ga dan naar www.regionaalenergieloket.nl/cadeaubon-gebruiken . Vul je postcode in, en kies één van de deelnemende webwinkels. Hier kies je jouw energiebesparende producten uit. 

Wil je weten welke acties er voor jou als huurder zijn dit jaar? Kijk op www.energiekapeldoorn.nl/jouwhuistoekomstklaar!